Військовослужбовцям та їх родинам вручили медалі “За заслуги перед Прикарпаттям” (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Бійці на час відпустки повернулися додому.

Сьогодні, 14 грудня, очільниця області Світлана Онищук зустрілася із військовослужбовцями, котрі на час відпустки повернулися додому, і родинами бійців, котрі чекають на своїх синів та чоловіків із передової. Вручила їм обласні нагородити – медалі “За заслуги перед Прикарпаттям”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

“Весь світ сьогодні захоплюється силою духу, мужністю, незламністю українських воїнів. Вони борються не лише за наше майбутнє, а й за збереження миру у всій Європі.Важко знайти слова, щоб підтримати дружин наших Героїв. Їхні люблячі серця часом тижнями із трепетом чекають звісточки від рідних людей, щоб почути одне: “я живий і здоровий”,  йдеться у повідомленні.

FB IMG 1671029342098 scaled

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.