«Багато голів громади скаржились на несправедливе відключення»: на Прикарпатті обговорили ситуацію із світлом

Новини, Суспільство

Графіки відключень на Прикарпатті формує ОВА разом з “Прикарпаттяобленерго”.

Про це під час відеозвернення повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Відтак, 12 грудня щодо цього в Івано-Франківську провели нараду.

“Багато голів громади скаржились на несправедливе відключення. Не знаю, що буде далі, тому що пропозиції є різні, але щодо громади, то вони дуже чіткі. Збільшити кількість абонентів, які братимуть участь у відключеннях, таким чином збільшити години для населення.

Дуже багато було “жорстких” питань, ніби договорились, що збільшать кількість споживачів. Як воно буде, як збільшуватимуть кількість споживачів, які мають ОСББ, чи приватні управителі — побачимо.

Хочеться, щоб все-таки світла було більше і, щоб можна було планувати якісь певні речі. На мою думку, це можна організувати, але потрібна думка “Прикарпаттяобленерго” й ОВА”, — наголошує посадовець.

До слова, енергетики спрогнозували, скільки ще триватимуть відключення світла на Прикарпатті. Так, такі відключення будуть до кінця опалювального сезону, ймовірно, десь до початку квітня.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.