293 доба війни: поліція Прикарпаття продовжує забезпечувати правопорядок в області

Кримінал, Новини, Суспільство

Безпекова ситуація в області наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронці працюють в режимі воєнного часу.

Про це повідомляє обласна поліція, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Піших патрулів побільшало у зв’язку з відсутністю вуличного освітлення. Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок.

Ворог продовжує обстрілювати інфраструктуру нашої країни. Через це вимушене відключення енергопостачання триватиме і надалі.

В усіх райвідділах та відділеннях поліції облаштовані пункти обігріву громадян. У випадку довготривалих відключень електропостачання, мешканці можуть зарядити тут свої гаджети, зігрітись, отримали допомогу від правоохоронців. Підрозділи поліції Івано-Франківщини цілодобово відкриті.

“Нагадуємо, у разі перебоїв на спецлінії “102” ви можете звертатися до поліції за резервним номером 067-345-00-15 та безпосередньо за номерами телефонів чергових частин територіальних відділів/відділень поліції”, – йдеться у дописі.

Щоби вулиці міст, сіл та селищ залишались безпечними, поліцейські несуть службу в посиленому режимі. На нічні патрулювання продовжують заступати додаткові наряди. Вони слідкують за порядком у населених пунктах та на автошляхах нашої області.

Окрім цього, поліція звертається до водіїв, щоб вони були обережними за кермом. Не порушувати ПДР, дотримуватися швидкісного режиму та дистанцій між транспортними засобами.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.