На Прикарпатті трапилося 4 ДТП за добу: одна людина загинула, ще троє травмувались (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині за минулу добу трапилося чотири аварії, у більшості яких травмувались  пішоходи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

Один пешеход помер на місці події.

Так, учора, 9 грудня, близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію, що у смт. Лисець. Правоохоронці встановили, що 28-річний водій, керуючи іномаркою AUDI A4, не порався з керуванням, не врахував дорожню обстановку та наїхав на 18-річного пішохода.

Останній стояв на проїзній частині дороги, поза межами пішохідного переходу. У результаті наїзду молодик загинув на місці події. Керманича перевірили на стан сп’яніння- тверезий. За даним фактом  розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ще двоє пішоходів травмувалися цього дня в результаті аварій, що трапились в обласному центрі та в селі Крихівці. Правоохоронці встановлили, що по вулиці Івасюка, 35-річний водій OPEL наїхав на 66-річну жінку, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. У результаті ДТП потерпілу з травмами доставили до лікувального закладу.

У Крихівцях 22-річний водій MERSEDES –BENZ SPRINTER наїхав на 57-річну жінку,  яка перетинала проїзну ділянку дороги в межах регульованого пішохідного переходу. Потерпілу госпіталізували до обласної лікарні.

Цього ж дня, ще одна аварія сталася в селі Цуцилів. Поліцейські встановили, що 29-річна водійка іномарки Volkswagen Tiguan, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки на заокругленій ділянці дороги, не впоралася з керуванням, з’їхала в кювет та наїхала на телефонну електроопору та металеву огорожу.

 

 

В авто на момент аварії перебувало четверо пасажирів. Один з них, 29-річний чоловік, госпіталізований до обласної лікарні.

Усі водії були тверезі.

За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження  за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

     

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.