Зеленський: Зараз неможливо відновити 100% енергосистеми, але генерацію збільшуємо (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Повне відновлення енергетичної системи, пошкодженої атаками росіян, зараз неможливе;  найбільше відключень у Києві, Київській, Львівській, Житомирській, Хмельницькій, Полтавській, Вінницькій та Закарпатській областях. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на президента Володимира Зеленського у вечірньому відеозверненні до українців 7 грудня

Президент зазначив, що енергетика є постійним пунктом порядку денного і на Ставці верховного головнокомандувача, і на урядовому рівні.

Зеленський провів у середу не лише засідання Ставки, а й нараду щодо стабілізації енергосистеми й захисту українських електростанцій.

 “Постійно збільшуємо генерацію та постачання електрики – майже щодня додаємо ще обсягу. Але варто не забувати – і не забувати всім, – що відновити 100% енергосистеми, якою вона була до початку російського енерготерору, зараз неможливо. Потрібен час. Саме тому в більшості міст і районів зберігаються графіки відключень.

Станом на цей вечір найбільше відключень у Києві та області, на Львівщині, в Житомирській області, на Хмельниччині, Полтавщині, Вінниччині та в Закарпатті”.

Голова держави подякував енергетикам, ремонтникам, бізнесу, працівникам комунальних підприємств і місцевій владі, які роблять усе можливе, щоб полегшити становище для людей.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.