В міській дитлікарні Франківська облаштували комфортне укриття (фото)

Новини, Суспільство

В підвалі міської дитячої лікарні Івано-Франківська облаштували комфортне укриття для маленьких пацієнтів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

3 початку повномасштабного вторгнення  Івано-Франківська міська дитяча клінічна лікарня не перестає приймати на лікування, надавати консультації сотням дітей. Попри всі труднощі, які ускладнюють діяльність лікарні, лікарі не перестають якісно працювати, та піклуватись про маленьких пацієнтів.

“Щоб забезпечити безпеку дітям та спокій їх матусям, ми критично потребували відновлення підвального приміщення. Дякуємо за допомогу в облаштуванні підвального приміщення під укриття — голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу, та депутату Івано-Франківської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» — Михайлу Королику. Адже крім нового сховища, вдалось облаштувати спеціальне укриття для пацієнтів які перебувають в Відділенні інтенсивної терапії. Це має неоціненне значення, задля порятунку маленьких життів в непередбачуваних ситуаціях. Разом з Вами ми будуємо українське майбутнє”.- кажуть в Міській дитячій клінічній лікарні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.