Графік не діє, у Франківській області застосовуються аварійні вимкнення, – “Прикарпаттяобленерго”

Новини, Суспільство

До кінця доби 5 грудня, за вказівкою НЕК «Укренерго», ліміт навантаження в області не повинен певищувати 255 МВт.

Про це інформує “Прикарпаттяобленерго”, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Графік планових відключень на 5 грудня в Івано-Франківській області не діятиме.

“Через пошкодження енергосистеми з 17:00 ми застосовуємо аварійні вимкнення. Аварійно були вимкнені або залишені вимкненими 2, 3, 4 та частково 1 черга”, – йдеться у повідомленні. 

Прогнозують, що з 20:00 до 22:00 буде увімкненою 3 черга, з 22:00 до 24:00 увімкненою буде 2 черга. 4 черга за умови не перевищення ліміту буде увімкненою з 21:00.

За даними «Укренерго»: сьогодні відбулась восьма масована ракетна атака країни-терориста на наші енергетичні об’єкти.. Енергосистема України зберегла свою цілісність, і продовжує працювати синхронно з мережею континентальної Європи.

Через наслідки обстрілів частина електростанцій не зможе певний час працювати на повну потужність.  Для збереження балансу між виробництвом та споживанням електроенергії в усіх областях України запроваджено режим аварійних відключень.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.