Комунальному підприємству «Калушавтодор» суттєво збільшили фінансування на наступний рік

Новини, Суспільство

Минулого тижня Калуська міська рада внесла зміни до Програми капітального ремонту та утримання об’єктів благоустрою і дорожньо-мостового господарства Калуської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Це найдорожча міська програма, її бюджетна три роки становить 347,8 млн гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Основна зміна, яку внесли на останній сесії міськради – збільшення фінансування програми на 2023 рік на 21,4 млн гривень, тепер воно становить 144,6 млн гривень. Зокрема депутати долали понад 21 млн гривень на утримання дорожньо-мостового та зеленого господарства – для комунального підприємства «Калушавтодор». Раніше цьому підприємству планували виділити понад 32,3 млн гривень, зараз сума зросла до 53,4 млн гривень.

Як пояснив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Тарас Фіцак, фінансування для «Калушавтодору», яке планували минулого року, не враховує суттєве подорожчання пального та матеріалів, які необхідні комунальному підприємству для роботи.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.