Лавров відкрито зізнався, що Росія “пішла війною на Україну”

Війна, Новини, Політика, Суспільство

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров уперше назвав війну в Україні “війною” замість того, щоб використовувати пропагандистський термін “спеціальна операція”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Лаврова на пресконференції 1 грудня, відео якої виклала в Telegram російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

“З Україною… ми ж не просто ось так встали, (оскільки) нам не сподобався Зеленський, тому що він перестав грати в КВК і перестав свій театр утримувати, “Квартал 95”, і пішли ми війною на Україну. Це ж не просто так усе, ми ж попереджали довгі, довгі, довгі роки”.

Росія для повномасштабного вторгнення в Україну придумала спеціальний термін – “спеціальна операція”, щоб не називати війну війною. У РФ за слово “війна” в цьому контексті навіть передбачено покарання.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.