У Калуші судять чоловіка, який привласнював благодійні пожертви

Кримінал, Новини, Суспільство

Суд продовжив допит потерпілих по справі щодо незаконного використання благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

29 листопада 2022 року після оголошеної перерви у минулому судовому засіданні, суд продовжував розгляд у справі про обвинувачення у незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві (ч.3 ст. 201-2, ч.1 ст. 190, ч.2 ст. 190 КК України).

Потерпіла, яка розпочала надавати пояснення у попередньому судовому засіданні, завершила виклад обставин вчинення кримінальних правопорушень. На запитання прокурора, просила призначити обвинуваченому покарання пов’язане із позбавленням волі.

Наступна потерпіла повідомила суд, що надала обвинуваченому 24 500,00 грн на придбання коліматорів для вогнепальної зброї, проте замовлення вона не отримала, а кошти повернули після зустрічі із батьком обвинуваченого. Просила призначити покарання обвинуваченому передбачене кримінальним законом.

Суддя повідомила, що потерпілі, які з’явилися у судове засідання допитано, на наступне судове засідання, прокурору потрібно забезпечити явку свідків для проведення допиту.

Наступне судове засідання відбудеться 06.12.2022 о 10.00 год.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.