В Івано-Франківську через пожежу в квартирі загинув чоловік, ще двох людей врятували надзвичайники

Новини, Суспільство

Вночі 28 листопада в Івано-Франківську зайнялася квартира на вулиці Миколайчука. Один її мешканець загинув, ще двох врятували пожежники.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з інформують на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку приблизно опівночі. На місце події одразу вирушили рятувальники.

“Через щільне паркування легковими автомобілями під’їзду до прибудинкової території житлового будинку рух для пожежних автомобілів був суттєво ускладнений”, — пишуть на сторінці ДСНС в області.

На місці виклику пожежники з’ясували, що горить кімната у квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхівки.

“У дворі будинку лежав чоловік без ознак життя. За свідченнями очевидців, він вистрибнув з вікна палаючої квартири до прибуття рятувальників”, — йдеться у дописі.

Через сильне задимлення надзвичайники працювали в захисних апаратах. Вони вивели на свіже повітря двох мешканців будинку.

Рятувальники локалізували пожежу о 00:27, о 00:36 — ліквідували. Причину займання встановлюють.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.