На Коломийщині запрацює Резиденція Святого Миколая

Новини, Суспільство

Відвідувачів чекатиме святкова програма: інтерактивна вистава за участі дітей, ярмарок, контактний зоопарк, фотозони і найголовніше – зустріч з Чудотворцем.

Про це повідомила Болехівська міська рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З 4 до 22 грудня відчинить свої двері Резиденція Святого Миколая, що знаходиться в мальовничому селі Грушів Коломийської громади на вулиці Шевченка,63.

“Груповий візит вартує 200 грн. – дитячий квиток (2 супроводжуючих безкоштовно); 50 грн – квиток для дорослого. Усі вторговані кошти з резиденції Святого Миколая у Грушеві будуть передані на благодійний проєкт “Зігрій воїна”. Його мета – зібрати кошти на придбання необхідних речей для воїнів ЗСУ (буржуйки, термобілизна тощо)”, –  йдеться у повідомленні.

Відвідувачів чекатиме святкова програма: інтерактивна вистава за участі дітей, ярмарок, контактний зоопарк, фотозони і найголовніше – зустріч з Чудотворцем.

Зареєструватися на відвідини Резиденції Святого Миколая можна за телефоном: 098 94 123 94.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.