Виготовлені на замовлення: у Долину з Туреччини передали два твердопаливні котли

Новини, Суспільство
Це чергова допомога від стамбульського муніципалітету-побратима Бююкчекмедже.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

У Долину до центру здоров’я дитини прибули 2 новеньких, виготовлених спеціально на замовлення, потужних твердопаливних котли. Про це повідомив мер міста Іван Дирів у Фейсбук, пише ПІК.

“Це два великі котли, по 400 кВ кожен, які забезпечать нам проходження опалювального сезону. Котли твердопаливні, можуть працювати на дровах, на іншому твердому паливі. Їх виготовили в короткі строки. Вони новенькі, тільки з заводу. Дійсно вчасна і надзвичайно важлива підтримка! Величезна подяка Вам, друзі!”, – сказав він.

За словами очільника громади, старі котли, які до цього часу працювали в дитячій лікарні, вже давно вичерпали свій ресурс. Вони вже не один раз ремонтувалися.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.