Рука посиніла, а обличчя набрякло: ЗМІ повідомили про погіршення стану здоров’я Путіна (фото)

Війна, Новини, Політика

На зустрічі з президентом Куби Путін рухав ногою, що, знову ж таки, підігріло чутки про те, що, можливо, російський президент страждає на болі, пов’язані з онкологічним захворюванням.

Про це пише видання The Mirror, повідомляє ТСН, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Поява на публіці президента РФ Володимира Путіна породила нові чутки про стан його здоров’я.

На відеозаписі, опублікованому на сайті Кремля, Путін спільно з кубинським президентом Мігелем Діас-Канелєм Бермудесом виголошують промови під час відкриття пам’ятника кубинському лідеру Фіделю Кастро в Москві.

На відкритті бронзової статуї кубинського революціонера йшлося про “традиційну дружбу” між народами двох країн.

“На записі Путін, очевидно, почувається ніяково і тримається рукою за стілець. Рука російського президента помітно посиніла, і він мав вигляд зморщений вигляд, стоячи поряд із представником керівництва Куби”, – пише видання.

© Associated Press

Як зазначає The Mirror, обличчя Путіна мало вигляд набряклого і блідого.

Як і на попередніх відео, Путін рухав ногою, що, знову ж таки, підігріло чутки про те, що, можливо, російський президент страждає на болі, пов’язані з онкологічним захворюванням.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.