Мешканців сільської місцевості вкотре закликають прийняти франківців перезимувати

Новини, Суспільство

У сільській місцевості Івано-Франківської територіальної громади всі школи та садки зможуть приймати людей, щоб ті зігрілися у випадку тривалого електровідключення. Багато їхніх котелень на біопаливі.

Про це у програмі «Новий погляд» розповів Руслан Марцінків, міський голова, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«По-друге, ми попросили людей із сільської місцевості взяти до себе франківців. Для цього ми створили спеціальний чат-бот, який дозволяє людям зголоситися, що вони готові допомогти.

Звісно, я розумію, що багато хто прийматиме свою родину. І це теж добре», – каже Марцінків.

За словами очільника громади, найгірша ситуація при відключенні світла у багатоквартирних будинках, бо тоді зникає й водопостачання.

«Тому я звертаюся до жителів сільської місцевості нашої громади й не тільки, які мають можливість підставити плече й прийняти вдома українців у такій критичній ситуації», – наголошує міський голова.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.