На сході перестало битися серце поліцейського з Прикарпаття

Новини, Суспільство

Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області висловлює глибоке співчуття з приводу передчасної смерті майора поліції Кухарського Андрія Васильовича – інспектора чергової частини сектору моніторингу Івано-Франківського РУП.

Службу в органах внутрішніх справ Андрій розпочав ще курсантом у 2005 році. Відтоді він з честю та гідністю вірно служив українському народові.

Життя поліцейського обірвалося під час несення служби на сході України. Йому було лише 42 роки.

Без батька залишилися двоє дітей та дружина.

“Правоохоронці Прикарпаття в скорботі схиляють голови. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім‘єю й друзями Андрія. Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті. Для всіх нас – це велика трагедія. Світла пам’ять тобі, Андрію…”,- кажуть в поліції.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.