Зеленський анонсує рішення щодо зв’язку: РФ хоче ізолювати нас один від одного

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявляє, що Росія прагне не лише залишити українців без світла і тепла, але й ізолювати один від одного, тому щодо збереження зв’язку плануються додаткові рішення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення президента.

Зеленський повідомив, що на засіданні Ставки верховного головнокомандувача у четвер окрему увагу було приділено системі зв’язку.

“Що б не планували терористи, маємо зберегти зв’язок. Росія хоче, щоб українці не просто опинились без світла і тепла, терористи хочуть ізолювати нас один від одного і зробити так, щоб ми не відчували один одного. Тому це фундаментальне питання і щодо цього питання будуть ще додаткові рішення. Готуємо їх”.

Президент також повідомив, що на засіданні Ставки розглядали ситуацію на передовій.

“Як би не було складно, на всіх напрямках тримаємо ключові рубежі. Наші хлопці хоробро обороняються. Є напрямки, на яких готуємо просування вперед. Фіксуємо, як окупанти намагаються перекидати додаткові сили. Робимо все, щоб відмінусувати ці їхні сили”, – розповів Зеленський.

Раніше пресслужба президента повідомила, що на засіданні Ставки у четвер обговорювалося питання забезпечення стабільності зв’язку в умовах війни, зокрема шляхом переходу на автономне енергоживлення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.