“Карпати” упродовж хвилини грали з “зайвим” гравцем у матчі Першої ліги проти “Прикарпаття”: що сталося (відео)

Новини, Суспільство

Арбітр не одразу помітив 12-го футболіста, однак потім все ж відправив його за межі поля.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Команди Першої ліги – другого за ліком дивізіону чемпіонату України з футболу – проводять заключні поєдинки перед зимовою перервою. У неділю, 20 листопада, відбулися матчі 13-го туру у групі А Першої ліги.

Одним з двох поєдинків, які були зіграні в цій групі, стала зустріч івано-франківського “Прикарпаття” та львівських “Карпат”. Команди підходили перед грою на п’ятій та другій позиціях відповідно, ведучи боротьбу за топ-4, яка дає право змагатися за вихід в УПЛ.

“Карпати” закінчили матч проти “Прикарпаття” з рахунком 2:0. Обидва голи були забиті львів’янами до перерви: відзначилися Ігор Дуць та Денис Галенков.

Проте згодом у матчі “Прикарпаття” – “Карпати” відбувся казус. І усе – через інцидент у другому таймі за участі гравця львів’ян та арбітра Дмитра Кривушкіна.На 58-й хвилині зустрічі “Карпати” здійснили подвійну заміну. Миколу Когута та Артура Шаха замінили Олег Лень та Денис Кожанов.

Після замін гра була відновлена. Однак через хвилину була призупинена: арбітр зустрічі Дмитро Кривушкін підійшов та показав Когуту жовту картку.

Як з’ясувалося, у момент заміни Когут не залишив межі поля, а продовжував перебувати на ньому. Лише після того, як Кривушкин звернув увагу на цей інцидент гравець “Карпат” покинув поле.

Відео матчу “Прикарпаття” – “Карпати”

Дивіться відео з 0:30 хвилини

Зрештою, “Карпати” догравали матч вдесятьох: на 64-й хвилині з поля був вилучений Денис Галенков. Однак матч закінчився перемогою львів’ян.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.