Врятував двох побратимів. На Луганщині загинув доброволець з Івано-Франківщини Василь Гаврилюк

Війна, Новини, Політика

У бою з російськими окупантами на Луганському напрямку загинув боєць із села Яворів Косівського району Василь Гаврилюк.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Дядько Василя Гаврилюка Ярослав розповів Суспільному, що боєць народився у Криворівні 29 травня 1981 року. Проживав із сім’єю у Яворові. 9 травня 2022 року добровольцем пішов служити у прикордонні війська. Проходив вишкіл у Хусті, Львові, потім виконував завдання біля кордону з Білоруссю. Приблизно з листопада 2022 року воював на Луганщині. Загинув воїн у бою з російськими окупантами 16 листопада 2022 року.

“Командир сказав, що їх оточила диверсійна група. Василь відбивався і врятував двох бійців. Він разом із побратимом з Калуша сказали хлопцям: “Відходьте, ми вас прикриємо”. Ці к*нчені орки спочатку поранили його, а потім добили”, — розповів дядько Василя.

У воїна залишилися дружина та двоє дітей.

“Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять герою України!” — написали на Facebook-сторінці Верховинської селищної ради.

Голова Верховинської громади Василь Мицканюк сказав, що тіло загиблого бійця планують привезти на Франківщину наступного тижня.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.