На війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Віктор Королик

Війна, Новини, Політика, Суспільство

На війні загинув 36-річний військовослужбовець з Прикарпаття Віктор Королик. Боєць — родом із села Тумир Дубовецької територіальної громади.

Про цеінформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Віктор Королик працював вчителем у Тустанському ліцеї. У 2014 році брав участь в АТО. У 2022 пішов захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ.

“Справжній патріот України, прекрасний вчитель, незамінний фахівець своєї справи. У наших серцях Віктор Васильович назавжди залишиться вірним і відданим другом, який своєю щирою посмішкою і теплим словом підтримував кожного з нас у хвилини радості та смутку, завжди був готовий підставити своє мужнє плече”, — пишуть про колегу на Facebook-сторінці Тустанського ліцею.

У захисника залишилися дружина та двоє дітей.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.