У Франківську на крафтовому ярмарку представлять свою продукцію 20 місцевих та релокованих виробників (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську проведуть серію ярмарків на підтримку фермерських та крафтових виробників. 18 листопада на вулиці Вітовського 20 місцевих та релокованих підприємств презентуватимуть свою продукцію — сири, натуральні чаї, мед та повидло.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ посиланням на Суспільне Карпати.

Координаторка проєкту Ірина Фіщук на пресконференції розповіла, що ця ініціатива — можливість для виробників заявити про себе і знайти нових клієнтів, а для франківців та гостей міста — підтримати підприємців, які відновлюють свою діяльність після переїзду.

20 місцевих та релокованих виробників представлять продукцію у Франківську на крафтовому ярмарку
Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Також ми запускаємо в роботу інтернет-магазин для крафтових локальних виробників. Більшість з них — підприємці Карпатського регіону. Сам проєкт покриває роботу Івано-Франківської та Львівської областей, а також допомагає тим виробникам, які активно використовують сировину нашого регіону”, — каже Ірина Фіщук.

З її слів, організатори також планують провести для виробників кілька тренінгів, на яких йтиметься про якість продукції, сировини та харчової безпеки.

Представниця крафтового виробництва Наталія Пальчак розповідає, в Івано-Франківську планують провести два ярмарки.

20 місцевих та релокованих виробників представлять продукцію у Франківську на крафтовому ярмарку
Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Разом з проєктом “Франківський крафтовий ярмарок” ми запрошуємо до участі всіх охочих. Хочемо допомогти повірити в себе, розповісти про себе, про свій продукт, ознайомити з ним жителів нашого міста. Приходьте, будь ласка. Запрошуємо як мешканців й гостей Франківська, так і маленьких крафтових виробників”, — каже Наталія Пальчак.

Реєстрація на участь у ярмарку ще відкрита. Виробники можуть зареєструватися за посиланням.

Захід реалізують у межах проєкту “RIDNI: Об’єднання, взаємодопомога місцевих та переміщених виробників крафтової продукції”, який фінансується Програмою розвитку ООН в Україні.

20 листопада крафтовий ярмарок проведуть й у Львові.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.