Окупанти бояться, що ЗСУ дійдуть до Бердянська і Крим стане вразливим

Новини, Політика

Колаборант з окупованої частини Запорізької області Володимир Рогов заявив, що у разі виходу української армії до Азовського моря в районі Бердянська окупований Крим та лінії постачань російських підрозділів опиняться під загрозою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ посиланням на колаборанта Володимира Рогова, який називає себе “представником місцевої адміністрації” Запоріжжя, ТАСС

“Вихід до Бердянська дозволяє не лише розсікти, перекрити сухопутний коридор у Крим, дорогу з “великої” Росії через “республіки” Донбасу, Запорізьку та Херсонську області, не просто позбавити російське угруповання в Херсонській області постачання боєприпасів, а населення – постачання продуктів харчування, ліків, паливно-мастильних матеріалів, але й дає можливість взяти під обстріл майже весь Крим.

Крим буде просто накритий далекобійними системами, що поставляються Україні Заходом, включаючи Кримський міст, зробивши Крим непридатним для життя без постачання продуктів харчування та всього необхідного для мирного населення”.

Як переконує Рогов, “це – не просто плани ЗСУ, їх чітко озвучували їхні американські куратори, це програма-максимум, неодноразово озвучена Зеленським на нарадах у Генштабі”.

13 листопада, на тлі виходу окупантів з Херсона, Рогов стверджував, що протягом одного-двох тижнів очікується перекидання до 40 тисяч військовослужбовців ЗСУ на запорізький напрямок, що погіршить становище загарбників.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.