Зеленський: На Херсонщині росіяни чинили такі ж звірства, як і в інших окупованих регіонах

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський заявляє, що на Херсонщині росіяни чинили такі ж звірства, як і в інших окупованих регіонах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення президента.

“Слідчими вже задокументовано понад 400 російських воєнних злочинів, виявляються тіла вбитих – і цивільних, і військових.

На Херсонщині російська армія лишила по собі такі ж звірства, як і в інших регіонах нашої країни, куди змогла зайти” – сказав Зеленський.

Зеленський повідомив, що на Херсонщині триває затримання російських солдатів і найманців, яких кинули на цій території, та знешкодження диверсантів.

За словами президента, на Херсонщині буде забезпечено стабілізацію та відновлення правопорядку у 226 населених пунктах, “це більше 100 тисяч місцевих мешканців станом на цей час”.

У неділю ввечері перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін повідомив, що на звільненій території Херсонщини виявлено катівні окупантів, зокрема у відділках поліції.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.