Байден і Сі Цзіньпін разом проти застосування РФ ядерної зброї в Україні

Війна, Новини, Політика

Президент США Джо Байден та лідер Китаю Сі Цзіньпін на переговорах на Балі у понеділок погодилися, що ядерна зброя ніколи не повинна використовуватися, в тому числі в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Європейську правду“.

Відзначається, що лідери двох країн обмінялися думками щодо ключових регіональних та глобальних викликів.

“Президент Байден згадав жорстоку війну Росії проти України та безвідповідальні погрози Росії застосувати ядерну зброю. Президент Байден і очільник Сі підтвердили свою згоду з тим, що ядерна війна ніколи не повинна вестися, і що її не можна виграти, і наголосили на своїй незгоді із застосуванням або погрозою застосування ядерної зброї в Україні”, – йдеться у заяві Білого дому.

Президент США Джо Байден і президент Китаю Сі Цзіньпін зустрілися на Балі перед самітом G20.

Як відомо, президент Росії Владімір Путін не відвідає особисто саміт лідерів країн “Групи 20” на Балі. Замість нього російську делегацію очолює глава МЗС Сергєй Лавров.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.