Укрзалізниця запустила у продаж благодійні квитки до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

Новини, Суспільство, Туризм

На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, Укрзалізниця запускає квитки на перші потяги до деокупованих українських міст.

Разом із платформою UNITED24 розпочинають благодійний проєкт «Квитки до перемоги», пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Уже сьогодні можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем.

“Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! Рейси здійснюватиме легендарний “Потяг до перемоги”, розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях”, – йдеться в повідомленні.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу будуть переказані через платформу United24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.