На Івано-Франківщині у ДТП загинула 81-річна жінка (фото)

Кримінал, Політика, Суспільство

11 листопада у селі Живачів Івано-Франківської області автомобіль Renault Trafic наїхав на 81-річну жінку, яка переходила дорогу у нерегульованому місці. Від отриманих травм вона загинула на місці ДТП.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнямвідом на Facebook-сторінку Нацполіції в області.

Поліцейські з’ясували, що за кермом Renault Trafic був 56-річний водій. Чоловік — житель Коломийщини. На автодорозі Р-20 Снятин — Тязів керманич наїхав автомобілем на 81-річну місцеву жительку. Жінка переходила проїзну частину шляху у не встановленому місці, у темну пору, без світловідбивальних елементів. У результаті аварії пенсіонерка від отриманих травм померла на місці ДТП.

На Івано-Франківщині у ДТП загинула 81-річна жінка
Фото: Facebook/Нацполіція в області

Працівники поліції перевірили водія на стан сп’яніння – тверезий.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Прикарпатські поліцейські закликають водіїв бути уважними за кермом: дотримуватися правил дорожнього руху, а пішоходам — переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світловідбивальні елементи в темну пору доби.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.