На горі Піп Іван у Карпатах засніжило, а температура повітря опустилася до -5°С

Новини, Суспільство, Туризм

11 листопада у Карпатах на горі Піп Іван випав сніг.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

Станом на 8:25 на вершині гори хмарна погода, сніг, вітер північний, 4 м/с. Температура повітря опустилася до -5°С, йдеться у дописі.

В Івано-Франківському гідрометцентрі повідомили, що впродовж 11 листопада в Івано-Франківську та області буде хмарно з проясненнями, можливий невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря у місті вночі — 2-7°C, вдень — 10-12°C, в області вночі — 2-7°C, вдень — 7-11°C. Видимість на автошляхах — 4-6 км, в тумані — 100-500 м. Медико-метеорологічні умови II типу.

Що відомо

Перший сніг на вершині випав вранці 18 вересня. 20 вересня у високогір’ї Карпат вирувала негода. Відео з вершини гори опублікував гірський рятувальник Василь Фіцак.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.