Антонівський міст повністю зруйновано, пропагандисти кажуть: підірвали росіяни (відео)

Кримінал, Новини, Політика

Російські ЗМІ опублікували фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона, повідомляють, що його могли підірвати окупанти, коли виходили з міста на лівий берег.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на воєнкор “Комсомольської правди” Олександра Коца у Telegram, Суспільне Херсон, херсонське видання “Мост“, FreeДом.

Коц показав відео з місця події. За його словами, зруйновані два прольоти моста. Коц заявив, що міст підірвали росіяни, коли виходили з Херсона на лівий берег.

 

Російські пропагандисти також публікують фото Антонівського моста з інших ракурсів. На знімках видно, що руйнування дуже масштабні.

 

“Суспільне Херсон” показало фото, надане місцевими жителями. На ньому видно, що міст зруйнований у кількох місцях.

 

Також у Telegram-каналах пропагандистів з’явилося відео відходу росіян після підриву моста. Повідомляється, що пішки понтоном відходять частини спецназу, які прикривали відступ основних сил.

Імпровізований міст із барж поруч з Антонівським мостом також підірваний.

Херсонське видання “Мост” повідомило, що росіяни почали руйнувати інфраструктуру Херсона перед відступом – окупанти вже підірвали котельні, телевежу та об’єкт обленерго. 

За словами Стельмашенка, під час відступу загарбники підірвали також водоканал.

“ТЕЦ теж підірвали. ТЕЦ, обленерго і водоканал. Тобто зараз, після приходу українських сил, потрібні дуже серйозні стабілізаційні заходи щодо забезпечення таких першочергових потреб”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.