“Енергоатом” зупиняє договори з працівниками ЗАЕС, які підписали контракти з “Росатомом”, але не звільняє їх

Кримінал, Новини, Суспільство

НАЕК “Енергоатом” зупиняє трудові договори з тими працівниками Запорізької АЕС, які підписали контракти з фейковим АТ “Експлуатаційна організація “Запорізька АЕС”, створеним підрозділом “Росатому”, але не звільняє їх.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву президента “Енергоатома” Петра Котіна, “Інтерфакс-Україна”.

“На сьогодні обмежена кількість людей підписала ці контракти. З цими людьми, про яких нам відомо, ми зупиняємо, не звільняємо їх, але зупиняємо укладені договори на роботу в нашій компанії “Енергоатом”, – розповів Котін.

За його словами, персонал ЗАЕС у більшості є проукраїнським.

“Тому ми сподіваємося, що персонал цього не робитиме. Ми підтримуємо той персонал, який залишається стійким і відданим Україні та українській Запорізькій АЕС”, – додав керівник “Енергоатома”.

Повідомлялось, що з 6700 працівників, які залишилися працювати на окупованій росіянами ЗАЕС, лише сотня підписали контракти з “Росатомом” під тиском, але є й “добровольці” з топ-менеджменту.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.