Без арок та із символічною ялинкою. Мер Франківська розповів, як прикрасять місто до новорічно-різдвяних свят

Новини, Політика

В Івано-Франківську цьогоріч не буде традиційної штучної ялинки. Замість неї встановлять ялинку, створену з малюнків дітей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

“У нас є ініціатива — поставити не традиційну штучну ялинку, а зробити символічну ялинку перемоги з малюнків наших дітей. Їх буде більше тисячі. Тому звичної ялинки не буде”, — сказав Руслан Марцінків.

Також в місті не встановлюватимуть новорічні ілюмінації та арки на “стометрівці”.

“Зважаючи на те, що сьогодні в нас на “стометрівці” розташована Алея слави героїв, я думаю, що це — логічно. Традиційних арок та освітлення не буде. Зробимо якесь невелике освітлення біля ялинки”, — повідомив міський голова.

З його слів, наразі через ситуацію з енергетикою у Франківську скоротили час вуличного освітлення, проте 31 грудня та на Різдво його продовжать.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.