ЗСУ показали, як нищать ворога: росіяни приварили каналізаційні люки на танк, але марно

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

На Херсонщині воїни однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищили ворожий танк, який окупанти додатково “захистили” вкраденими каналізаційними люками.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командування ДШВ ЗСУ. 

“На відео зафіксовано ефективне знищення українськими десантниками військової техніки та особового складу збройних сил країни-агресора.

Ворог, для того щоб вижити вдається до різноманітних, іноді безглуздих хитрощів.

Так, на одному з підбитих танків українські воїни виявили “додаткову броню”, а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від ураження, але це їм не допомогло врятуватися”.

Українські захисники відзначили, що вкрадені каналізаційні люки не змогли захистити російських танкістів від справедливого покарання.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.