БК “Прикарпаття-Говерла” перемогла на виїзді “Старий Луцьк”

Новини, Суспільство

В рамках другого дня луцького “баблу”, івано-франківська команда “Прикарпаття-Говерла” провела матч проти господарів — “Старий Луцьк”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Говерла доволі непогано розпочала поєдинок, однак волиняни зібралися та перевернули хід чверті.

Першу 10-хвилинку говерляни завершили з відставанням у шість очок — 16:22.

У другій чверті команди помінялися місцями. Коротка перерва пішла на користь франківцям. Говерла увімкнула активний пресинг та не давала господарям спокійно будувати атаки. Окрім цього, швидкі випади вперед, допомогли говерлянам не просто зрівняти, але й вийти вперед у рахунку.

На велику перерву команди пішли за рахунку 39:32, Говерла попереду.

Третя чверть була рівною у виконанні обох команд. Це підтверджує і рахунок. 16:17 після 10-хвилинки, та 48:56 — в загальному.

У заключному відрізку, Говерла не збавляла темпів та наростила свою перевагу до 19 очок. Загальний рахунок 60:79. Іванофранківці здобувають другу поспіль перемогу. Найрезультативнішим гравцем у складі “Прикарпаття-Говерла” став Водолацький із 22 очками у пасиві.

Зазначимо, що наступний матч говерляни проведуть, 16 листопада, проти команди БК Галичина.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.