Автобус в’їхав у дерево в Івано-Франківську, 14 постраждалих: фото та подробиці ДТП (фото+карта)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Прикарпатті рейсовий автобус потрапив у ДТП. Постраждали водій автобуса та 13 його пасажирів, двох з них рятувальникам довелося вирізати із салону.

Як повідомляє обласна Служба порятунку, аварія сталася увечері 7 листопада в Івано-Франківську на вулиці ТисменицькійПоліцейські Прикарпаття, про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Рятувальники, прибувши до місця ДТП, деблокували двох постраждалих з салону автобуса.Також від’єднали клеми акумуляторної батареї з метою запобігання загорянню”, – йдеться у повідомленні.

 
 
 

За інформацією ДСНС, в аварії постраждав водій автобуса та 13 його пасажирів. Їх усіх госпіталізовано до лікувальних закладів для обстеження.

Поліцейські Прикарпаття про це інформували, що аварія відбулася на виїзді з Івано-Франківська.

“Водій рейсового автобуса Mercedes, сполученням “Івано-Франківськ-Грушка”, рухаючись у напрямку міста Тисмениці виїхав за межі проїзної частини ліворуч та наїхав на придорожні дерева”, – кажуть правоохоронці.

Слідчо-оперативна група з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про правову кваліфікацію події.

 
 
 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.