Захисники вдарили по штабу росіян в Запорізькій області: знищено близько 50 військових

Новини, Політика

За даними Генштабу, в населеному пункті Басань Запорізької області уражено штаб одного з підрозділів збройних сил Російської Федерації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ.

Повідомляється, що в результаті удару, було знищено до 10 одиниць військової техніки та близько 50 військовослужбовців.

Також у населеному пункті Чуланівка Херсонської області було завдано удару по району зосередження підрозділу окупантів.

В районах населених пунктів Пологи та Марфопіль – знищено 20 одиниць військової техніки та поранено до 80 військовослужбовців російських окупаційних військ.

Наша авіація протягом минулої доби завдала по ворогу 7 ударів. Під ураження потрапили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Підрозділи української протиповітряної оборони збили 4 БпЛА.

Воїни наших ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління ворога, 7 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та 3 інших важливих військових об’єкти окупантів.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.