9 років за ґратами: засуджено прикарпатця, який обстріляв телерадіокомпанію та напав з ножем на правоохоронця (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Калуська окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 35-річного місцевого жителя за хуліганство та замах на вбивство працівника правоохоронного органу (ч. 4 ст. 296, ст. 348 КК України). Судом йому призначено покарання – 9 років позбавлення волі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківська обласна прокуратура.

Вирок суду ухвалено за результатами оскарження прокурорами вироку Калуського міськрайонного суду, яким правопорушнику призначено 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку. За апеляцією прокурора справу було направлено на новий судовий розгляд у суді першої інстанції.

В суді прокурором доведено, що чоловік у лютому 2019 року з хуліганських мотивів, використовуючи пневматичну гвинтівку, здійснив 19 пострілів у вікно телерадіокомпанії у місті Калуш. Відтак, під час затримання зловмисник дістав ніж типу мачете та наніс декілька ударів в голову правоохоронцю, чим спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження.
За принципової позиції прокуратури правопорушник відбуватиме реальне покарання за ґратами.
Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.