Зеленський провів тривале засідання Ставки: очікує хороших новин щодо ППО

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський у суботу провів тригодинне засідання Ставки верховного головнокомандувача і заявив, що найближчими тижнями очікує хороших новин щодо ППО та ПРО.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення президента.

“Окремо розглянули протидію ракетному та дроновому терору – вже є доволі значні результати у цьому, процент збиття став більшим, але ще є над чим працювати. Маємо забезпечити повний захист українського неба і будемо робити для цього й надалі все можливе і неможливе.

Найближчими тижнями очікуємо хороших новин щодо ППО та ПРО для України”.

Зеленський зазначив, що засідання Ставки у суботу було досить тривалим, три години.

“Дуже детально проаналізували ситуацію на передовій, на всіх напрямках, на енергетичному фронті, ситуацію на кордонах. Знаємо, до чого готується ворог. Будемо відповідати й далі звільняти нашу землю”, – сказав він.

Також на засіданні розглядалося питання постачання Силам оборони техніки, боєприпасів, зв’язку, зимових речей.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.