Помер депутат Івано-Франківської обласної ради (фото)

Новини, Суспільство

На 54-у році життя не стало депутата обласної ради Василя Гладуна.

Про це повідомляють на сторінці Івано-Франківської ОДА, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Свого часу очолював Богородчанську дільницю тепличного господарства філії «Агрогаз» ПАТ “Укртрансгаз”. Двічі обирався депутатом Івано-Франківської обласної ради.

Василь Васильович Гладун народився 14 січня 1969 року в селі Чорнолізці Тисменицького району. В 1997 році отримав кваліфікацію інженера-механіка в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Проектування, спорудження та експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ».
У 2007 році закінчив Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, здобув кваліфікацію менеджера-економіста.
“Василь Гладун залишив після себе багато добрих справ, які житимуть в пам’яті рідних і близьких йому людей. У цей скорботний день висловлюємо щирі співчуття родині, поділяємо Ваш біль та горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у нелегкий час, адже смерть рідної людини – це велике горе і важке випробування”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.