Калуський хокейний клуб “Легіон” розгромив “Харківських Берсерків”

Новини, Суспільство

Хокейний клуб “Легіон” із Калуша, що на Івано-Франківщині, з рахунком 6:0 переміг команду “Харківські Берсерки”. Матч 9 туру чемпіонату України відбувся 4 листопада на “Нафтохімік-арені” у Калуші.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ зпосиланням на трансляцію поєдинку на офіційному Youtube-каналі Федерації хокею України.

У першому періоді командам не вдалося реалізувати свої нагоди. Хокеїст “Легіону” Владислав Луговий відкрив рахунок на початку другого періоду. Гості перебували на той момент у меншості — за порушення правил арбітр дискваліфікував гравця харківської команди. Невдовзі калушани збільшили перевагу — після передачі від Лугового відзначився Руслан Ромащенко.

У третьому періоді матчу “Легіон” закинув ще чотири шайби у ворота суперників. Через порушення правил “Харківські Берсерки” знову залишилися у меншості. Господарі майданчика цим скористалися. Упродовж хвилини двічі відзначився 19-річний Андрій Кривоножкін.

Ще дві шайби у ворота гостей “Легіон” закинув на останній хвилині поєдинку – голи в активі Віктора Захарова та Павла Тарана. У підсумку, розгромна перемога прикарпатської команди з рахунком 6:0.

Це — третя перемога “Легіону” в чемпіонаті України з хокею сезону 2022-2023. Зараз калушани перебувають на четвертій сходинці турнірної таблиці. В активі у команди — дев’ять очок.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.