У центрі Москви зникло світло, міністри на нараді з Путіним сиділи в темряві (фото)

Війна, Новини, Політика

У діловому кварталі столиці Росії “Москва-сіті” сталося вимкнення світла, через що глави двох міністерств на нараді за участю президента країни-агресора Володимира Путіна сиділи в темряві.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РБКРИА НовостиТАСС.

Як пише РБК, без світла залишилися три вежі “Москви-сіті”. Електрика відключилася в комплексі IQ-квартал, у якому, зокрема, розташовані три держвідомства – Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінкомзв’язку.

Те, що міністерства залишилися без світла, було помітно і на прямій трансляції наради за участю Путіна. На трансляції видно, що глави Мінекономрозвитку Максим Решетніков і Мінпромторгу Денис Мантуров сидять у темряві.

Путін запропонував Решетнікову, який сидів у “Москва-сіті”, доповісти про інвестиції, висловив сподівання, що вимкнення там світла під час наради не завадить.

Однак до моменту початку доповіді Решетнікова електрику чиновникам все ж увімкнули.

 

За даними РИА Новости, без електрики залишилася тільки одна вежа “Москви-сіті”, розташована ближче до Третього транспортного кільця. За даними МНС, електропостачання у вежі вже відновлено.

Як передає ТАСС із посиланням на екстрені служби, стрибок напруги став причиною вимкнення електрики в IQ-кварталі, приблизно 100 осіб було евакуйовано з будівлі.

З 10 жовтня Росія активно руйнує енергетичну інфраструктуру по всій Україні. Через це в багатьох областях відбуваються стабілізаційні та аварійні відключення світла.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.