На Бахмутському напрямку загинув боєць з Івано-Франківщини Ярослав Альберт

Війна, Новини, Суспільство

У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець із села Турка, що на Коломийщині, Ярослав Альберт.

Про це повідомили на Facebook-сторінці П’ядицької територіальної громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Cуспільне.

Боєць був старшим солдатом та воював з військами РФ на Бахмутському напрямку. Чоловік загинув 1 листопада під час артилерійського обстрілу з боку РФ. Ярославу Альберту було 42 роки.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про героя України завжди будуть сильнішими за смерть. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Ярослава назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій”, — йдеться у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.