Графіки вимкнень електроенергії можна дізнатися у Viber – Прикарпаттяобленерго

Новини, Суспільство

Тим, чия адреса під Графіки вимкнень не потрапила, надійде відповідне повідомлення.

Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Графіки аварійних вимкнень електроенергії на Івано-Франківщині відтепер можна дізнатися у Viber.

“Щоб вам було зручніше, у чат-боті вайбер АТ «Прикарпаттяобленерго» від тепер можна дізнатись актуальні години знеструмлень за Графіками за вашою адресою”, – йдеться у повідомленні.

Переходьте за посиланням та реєструйтесь:

Після реєстрації, щоб отримати інформацію, натисніть на свій особовий рахунок, потім на кнопку «Відсутнє світло», а далі на «Графік аварійних вимкнень».

Бот відобразить вам дні та приблизні години знеструмлень по Графіках за вашою адресою.

“Тим, чия адреса під Графіки вимкнень не потрапила, надійде відповідне повідомлення. Для активних користувачів цього боту реєстрація не потрібна”, – додають у компанії.

Графіки вводяться лише за командою від «Укренерго», і вимкнення не обов’язково будуть в усі дні, тому додатково слідкуйте за повідомленнями на сайті та сторінці компанії у Facebook.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.