45-річний чоловік кинув гранату на подвір’я прикарпатця через сварку (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Хуліган через кофлікт з чоловіком заявниці кинув вибуховий пристрій біля їхнього дому, опісля втік.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу прикарпатської поліції.

Правоохоронці за лічені години затримали хулігана. Всі обставини злочину слідчі з’ясують у ході досудового розслідування.

1 листопада, близько 11:20, на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Пасічної, Надвірнянського району. Жінка вказала, що невідома особа з автомобіля кинула під огорожу її будинку невідомий предмет, унаслідок чого відбувся вибух.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та співробітники обласної поліції. В ході огляду місця вчинення злочину поліцейські вилучили уламки вибухового пристрою. В результаті вибуху ніхто не постраждав, проте є пошкодження фасаду огорожі.

Поліцейські негайно розпочали заходи з розшуку «підривника». Вже за дві години оперативники затримали фігуранта за місцем проживання. Йдеться про 45-річного місцевого мешканця.

Встановлено, що затриманий мав неприязні відносини з чоловіком заявниці. Таким чином він хотів помститись, кинувши вибуховий пристрій.

Наразі призначено ряд експертиз, встановлюється походження боєприпасу. Чоловіка слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу розпочали два кримінальні провадження за за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.