Розвідка підтвердила існування двійників Путіна і розповіла, як їх створюють

Війна, Новини, Політика

Голова військової розвідки Кирило Буданов повідомив, що у президента РФ Володимира Путіна є щонайменше три двійники, яким для схожості зробили пластичні операції.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, чиї слова у Telegram передає ГУР.

Головний розвідник розповів, що в минулому вже виявляли двійників Путіна, які замінювали його в “особливих випадках”, але зараз це “звичайна практика”.

“Ми знаємо про трьох осіб, які постійно з’являються, але скільки їх, ми не знаємо. Вони всі робили пластичні операції, щоб бути схожими. Єдине, що їх видає, це їхній зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони унікальні для кожної людини”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.