Калуський хокейний клуб “Легіон” поступився херсонському “Дніпру”

Новини, Суспільство

Калуський хокейний клуб “Легіон” з рахунком 1:2 програв херсонському “Дніпру”. Матч провели 30 жовтня в Калуші у межах 7 туру чемпіонату України з хокею. Поєдинок транслювали на офіційному YouTube-каналі Федерації хокею України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Перший період був безгольовим – командам не вдалося реалізувати свої нагоди. На першій хвилині другого періоду гравці “Легіону” провели стрімку атаку. Після передачі від Віктора Захарова Руслан Ромащенко закинув шайбу повз нижню стійку воріт “Дніпра” – 1:0.

Невдовзі калушани залишилися у меншості – за порушення правил арбітр дискваліфікував Павла Тарана на дві хвилини. Херсонці скористалися цією перевагою та зрівняли рахунок. Влучний кидок — в активі Миколи Дворника. Менш ніж за дві хвилини “Дніпру” вдалося вийти вперед. Гравці “Легіону” не порозумілися на своїй половині майданчика. Цим скористався Артем Целогородцев, який направив шайбу у кут воріт суперника – 2:1.

Калушани не змогли зрівняти рахунок у третьому періоді матчу. Поєдинок завершився перемогою “Дніпра”. Після 7 турів чемпіонату “Легіон” залишається на четвертій сходинці турнірної таблиці. В активі у калуського клубу шість очок. Прикарпатські хокеїсти випереджають команди “Харківські Берсерки” та ХК “Київ”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.