У Коломиї оголосили дні жалоби за загиблим розвідником “десятки” Ігорем Калином

Війна, Новини, Політика

У Коломиї на Івано-Франківщині 30, 31 жовтня та 1 листопада оголосили днями жалоби за загиблим розвідником 10 окремої гірсько-штурмової бригади Ігорем Калином. У ці дні відбуватиметься церемонія прощання з полеглим бійцем.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку голови Коломийської громади Богдана Станіславського.

30 жовтня о 15:00 відбудуться читання Євангелія над полеглим бійцем біля церкви священномученика Йосафата, згодом — читання псалтиря у храмі Архистратига Михаїла.

31 жовтня о 17:00 священники відправлятимуть парастас та читатимуть псалтир у церкві Архистратига Михаїла.

1 листопада о 9:30 розпочнеться церемонія прощання з Ігорем Калином поруч з пам’ятником “Кожному поколінню — своя війна” на вулиці Моцарта.

У Коломиї оголосили дні жалоби за загиблим розвідником "десятки" Ігорем Калином
Розвідник “десятки” Ігор Калин. Фото: Facebook/Богдан Станіславський

О 10:30 від церкви священномученика Йосафата до храму Архистратига Михаїла прямуватиме скорботна хода. Об 11:00 почнеться чин похорону. Поховають Ігоря Калина на Алеї Героїв у Коломиї.

“30 жовтня-1 листопада в Коломиї триватимуть дні жалоби. Наполягаю відмовитися від публічних та гучних заходів. Проявіть пошану до тих, хто віддав своє життя за нашу свободу”, — пише Станіславський.

Ігор Калин загинув 28 жовтня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.