“Ураган” відібрався до елітраунду Ліги чемпіонів з футзалу після нічиї з угорським “Голодашем”

Новини, Суспільство

Українська команда втратила перемогу наприкінці матчу, проте забезпечила собі вихід до наступного етапу після нічиї з рахунком 4:4.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Івано-франківський футзальний клуб “Ураган” здобув ще одне очко в основному раунді Ліги чемпіонів серед чоловіків. Команда завершила груповий етап матчем проти угорського “Голодаша”, якому торік усуху програла в елітраунді єврокубка (0:4).

У першій грі групи підопічні Максима Павленка розгромили румунський “Юнайтед Ґалац” (5:0), а в другій поступилися фаворитам – португальській “Бенфіці” (1:4).

Третій матч проти “Голодаша” розпочався з того, що угорці повели в рахунку вже на другій хвилині. Ворота “Урагану” вразив нападник опонентів Золтан Дрот.

Проте невдовзі, на шостій хвилині, рахунок зрівняв український форвард Станіслав Мосьпан – з асиста нападника Даниїла Абакшина. А на 15-ій франківців вивів уперед форвард Олександр Дичук, скориставшись подачею захисника Назара Шведа.

У другому таймі Абакшин збільшив відрив, забивши на 23-ій. На його гол на 28-ій хвилині відповів забитим м’ячем форвард “Голодаша” Балаш Рутай.

Рахунок збільшився на останніх хвилинах матчу. Спершу на 30-ій Абакшин оформив дубль: з асиста воротаря Юрія Савенка, а тоді автоголом відзначився український захисник Микола Микитюк.

На 36-ій хвилині рахунок зрівняв захисник угорців Арнон Сантуш Каземіро. “Ураган” не пропустив до кінця гри, хоча постійно в атаках перебували угорці, які грали з п’ятим польовим, і гра завершилася з нічийним рахунком 4:4. А це також дозволяє українцям пройти до наступної стадії.

Ліга чемпіонів. Основний раунд, 3-ій тур

  • “Голодаш” (Угорщина) – “Ураган” (Україна) 4:4

Голи: Дрот, 2, Рутай, 28, Микитюк, 30 (автогол), Каземіро, 36 – Мосьпан, 6, Дичук, 15, Абакшин, 23, 30

Завдяки цьому результату “Ураган” наразі зберігає друге місце в групі та вже гарантовано візьме участь у елітраунді головного єврокубка, до якого виходять топ-3 команди з кожної групи. Ще один матч залишилося зіграти “Бенфіці” та “Юнайтед Галац”, після якого буде зрозуміло, на якій позиції фінішує івано-франківська команда.

У минулому сезоні “Ураган” також вийшов до елітраунду, де посів четверте місце у своїй групі.

Турнірна таблиця

  1. “Бенфіка” (Португалія) – 6 очок (2 матчі), 7:2 (різниця м’ячів)
  2. “Ураган” (Україна) – 4 (3), 10:8
  3. “Юнайтед Галац” (Румунія) – 3 (2), 4:7
  4. “Голодаш” (Угорщина) – 1 (3), 7:11

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.