Планують у Франківську змінювати час комендантської години

Новини, Суспільство

Не усі мешканці Івано-Франківської громади дотримуються комендантської години. Проблема полягає в тому, що немає відповідальності за такі дії. 

Про це під час етеру програми «Новий погляд» розповів Руслан Марцінків, міський голова, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З порушниками комендантської години проводять лише роз’яснювальну роботу.

До слова, у Львові нещодавно змінили час комендантської години. Зараз обмеження тривають від 00:00 до 5:00 год. Втім, чи запровадять такі зміни в Івано-Франківську?

«Це не було рішенням Садового. Це рішення лише Ради оборони області. Це радше питання ОВА.

У нас зараз комендантська триває з 23:00 до 5:00 години.

Логіки зменшувати немає. Все це для безпеки. Тим паче, що вуличне освітлення економимо», – каже Марцінків.

Підстанції Івано-Франківської громади споживають чималу кількість електроенергії, а для енергетиків треба багато часу, аби хоч трохи відновити ті потужності, які ворог знищив, пояснив очільник громади.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.