“Ураган” з розгромної перемоги стартував у футзальній Лізі чемпіонів: турнірна таблиця

Новини, Суспільство

Після матчу першого туру івано-франківці очолили свій квартет.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Івано-франківський “Ураган” з розгромної перемоги стартував у новому розіграші футзальної Ліги чемпіонів. У матчі першого туру представник України здолав румунський “Юнайтед Галац” з рахунком 5:0.

Країну в Лізі чемпіонів цього сезону мав представляти херсонський “Продексім”, який посів першу сходинку недограного чемпіонату України в сезоні 2021/22. Та через російське вторгнення херсонці пропускають поточний сезон, а в Лізі чемпіонів їхнє місце посів дворазовий український чемпіон “Ураган”.

В основній частині Ліги чемпіонів івано-франківці увійшли до групи з португальською “Бенфікою”, угорським “Халадашем” та румунським “Юнайтед Галац”. Саме з матчу проти останнього “Ураган” повертався на рівень головного клубного євротурніру, де востаннє брав участь у сезоні 2011/12.

Як пройшов матч “Ураган” – “Юнайтед Галац”

Рахунок командою Максима Павленка було відкрито на 11-й хвилині. “Ураган” розвинув контратаку лівим флангом, яку влучним ударом закінчував футзаліст збірної України Петро Шотурма.

Ігор Корсун подвоїв перевагу івано-франківців. А впродовж восьми секунд ігрового часу ще до перерви дубль оформив капітан команди Микола Микитюк, довівши рахунок до розгромного.

Єдиний гол другої 20-хвилинки теж лишився за “Ураганом”. Микола Грицина одним дотиком успішно замкнув навісну передачу від партнера та встановив остаточний рахунок зустрічі – 5:0.

Ліга чемпіонів. 1-й тур

“Ураган” (Україна) – “Юнайтед Галац” (Румунія) 5:0

Голи: Шотурма, 11, Корсун, 18, Микитюк, 19, 19, Грицина, 23

Стартова перемога дозволила команді Павленка вийти на перше місце в групі за підсумками першого туру. “Бенфіка” на другій сходинці поступається українцям за рахунок гіршої різниці голів після перемоги над “Халадашем” (3:1).

Турнірна таблиця

  1. “Ураган” (Україна) – 3 очки (1 матч), 5:0 (різниця голів)
  2. “Бенфіка” (Португалія) – 3 (1), 3:1
  3. “Халадаш” (Угорщина) – 0 (1), 1:3
  4. “Юнайтед Галац” (Румунія) – 0 (1), 0:5

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.