Поліцейські припинили охороняти “палац” Медведчука після матеріалу УП (відео)

Відео-новини, Війна, Кримінал, Новини, Суспільство

В ніч на 27 жовтня поліція охорони залишила маєток Віктора Медведчука в Києві.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на джерело в УП на території маєтку.

Опівночі поліція охорони, яка згідно договору встановила пост біля маєтку кума Володимира Путіна у Пущі-Водиці, припинила виконувати послуги з охорони об‘єкту.

Наразі УП встановлює, чи було розірвано договір щодо охорони майна.

Що цьому передувало: 

  • Юристи компанії Оксани Марченко 3 жовтня прийшли повертати майно Віктора Медведчука у Пущі-Водиці.
  • Керівник ГО “НПУ Межигір’я” Денис Тарахкотелик повідомив, що маєток Медведчука та прилегла територія з середини березня охороняються ГО “НПУ Межигір’я” в рамках домовленості з офісом Генерального прокурора про зберігання майна на час слідчих дій.
  • Раніше джерела УП повідомили, що на території постійно чергує поліція охорони, послуги якої платні, а патрульні, які прибули на місце, обшукали знімальну групу УП.
  • Депутат Верховної Ради від ОПЗЖ Віктор Медведчук утік із-під домашнього арешту в Києві 23 лютого. 24 березня його пасинок – син Оксани Марченко Богдан – найняв поліцію охорони в будинок на Медвинській 24 у Києві, з якого кум Володимира Путіна втік напередодні війни.
  • 12 квітня Віктора Медведчука затримали в Україні.
  • 22 вересня його обміняли Росії на полонених українських військовослужбовців. Перед цим він нібито дав усі необхідні свідчення.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.