ДБР схопило колаборанта, призначеного окупантами «заступником міністра промисловості» Харківщини (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика

Державне бюро розслідувань  затримало колаборанта, якого окупанти призначили так званим “заступником міністра промисловості” Харківщини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ДБР.

“До активної фази агресії РФ колаборант працював головним державним інспектором одного з митних постів Харківської митниці, а коли прийшли росіяни — став “заступником міністра з промисловості” окупаційної адміністрації”.

Зрадник вербував місцеве населення та підбирав кадри для “митниці”, яку російські загарбники намагались створити між окупованими Харківщиною та Донбасом.

Також затриманий вимагав публічно поширювати символіку Росії. Встановлено, що він був однією з головних дійових осіб під час відзначання одного з державних свят країни-агресора у Куп’янську.

Після звільнення Куп’янська, колаборант вирішив сховатися у Харкові, де його місце проживання встановили та затримали працівники ДБР.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.